Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

2 Fabiola - Magic Flight

Cover 2 Fabiola - Magic Flight
Cover

Nummer

Jaar:1997
Label:CIRCUS/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/PIAS
Muziek/Tekst:Olivier Adams
Pat "Krimson" Claesen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/05/1997 (Positie 29)
Laatste week notering:13/09/1997 (Positie 49)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1111 (657 Punten)
Ultratop 1001:819
Dance:14/06/1997 / Piek: 12 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 17 (V)

Tracks

23/05/1997
CD-Maxi Antler-Subway 8800952 (EMI) [be] / EAN 0724388009522
Toon detailsAlles beluisteren
1.Magic Flight (Blue Monday Mix)
  4:36
2.Magic Flight (Don Joan Avantura Mix)
5:02
3.Magic Flight (Regg & Arkin Mix)
3:49
4.Magic Flight (Extended Club Mix)
5:22
5.Magic Flight (Powerplay Radio Mix)
3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Blue Monday Mix4:36Magic FlightAntler-Subway
8800952
Single
CD-Maxi
23/05/1997
Don Joan Avantura Mix5:02Magic FlightAntler-Subway
8800952
Single
CD-Maxi
23/05/1997
Regg & Arkin Mix3:49Magic FlightAntler-Subway
8800952
Single
CD-Maxi
23/05/1997
Extended Club Mix5:22Magic FlightAntler-Subway
8800952
Single
CD-Maxi
23/05/1997
Powerplay Radio Mix3:42Magic FlightAntler-Subway
8800952
Single
CD-Maxi
23/05/1997
»» alles tonen

2 Fabiola   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lift U Up23/03/1996124
I'm On Fire06/07/1996214
Universal Love16/11/19961910
Freak Out15/02/1997216
Magic Flight31/05/1997317
Flashback28/03/1998312
Sisters And Brothers03/10/1998176
Feel The Vibe19/12/1998258
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Straight 2 The Top / Play This Song 2 (2 Fabiola feat. Katie Michaelson)15/09/2007303
Blow Me Away / We Love The 90's19/07/2008335
Lift U Up 200911/04/2009Tip: 15 
Push It Up31/07/2010Tip: 20 
She's After My Piano (2 Fabiola feat. Loredana)15/03/2014618
One Night In Dubai (2 Fabiola feat. Loredana)13/09/2014251
Beautiful (2 Fabiola feat. Loredana)31/01/2015323
Rock It (2 Fabiola feat. Loredana)06/06/2015Tip: 71 
Doctor Disco (2 Fabiola feat. Loredana)18/07/2015Tip: 18 
Me & U (2 Fabiola feat. Loredana)09/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyfoon23/11/1996544
Androgyne14/11/19982713
Evolution19/11/2016675
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64 (Reviews: 11)

Mark1984
Member
******
Steengoede euro dance song.

Patrick3
Member
*****
Uitstekende song

Oiseau
Member
***
Finde diese orientalischen Vocals hier eher unpassend, obwohl ich darauf bei anderen Tracks teilweise schon stehe. Song stammt aus der Feder vom gewohnten 2 Fabiola Team Adams/Krimson. 3 auch bei mir.

DanceBoy28
Member
*****
Lekkere plaat. Opvolger van hits als "Lift U Up", "I'm On Fire", en "Freak Out". Voorproefje op het tweede album "Androgyne", en de eerste plaat waar Zohra zelf alle vocals doet. Prima plaat! Leuke clip. 5 punten.

ericwyns
Member
*****
"Magic flight" was in 1997 een gigantische hit in Vlaanderen voor 'Pat Krimson' en zijn 2 Fabiola, ze stonden er liefst zeventien weken mee genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50. Eén van hun beste nummers!

super50hmtv
Member
*****
Voor mij het beste wat 2 Fabiola te bieden had. Lekker nummer, alleen de enige in die trend.
(Super 50: 9 wk, #13)
Laatst gewijzigd: 13/04/2010 20:40

Cheetah
Member
*****
Heerlijke dance

cutieke
Member
*****
Vind ik eigenlijk hun beste single ;)

Der_Nagel
Member
***
nichts Besonderes...Sängerin hat eine ziemlich dürftige Stimme...haben hier zusätzlich die Klubbheads mitgewirkt?...tönt jedenfalls so...
Laatst gewijzigd: 22/01/2009 18:57
27/08/2005 14:12
Sacred
Member
*****
Geht gut ab! Musikalisch irgendwie total billig...aber eben der treibende Beat bringts. Zudem ein total duftes, prolliges Platten-Cover *g*.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.