Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

2 Fabiola - Flashback

Cover 2 Fabiola - Flashback
CD-Maxi
Antler-Subway 8800926

Nummer

Jaar:1998
Label:ATMOZ/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IPD
Muziek/Tekst:Olivier Adams
Pat "Krimson" Claesen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/03/1998 (Positie 11)
Laatste week notering:13/06/1998 (Positie 48)
Piekpositie:3 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3118 (439 Punten)
Dance:04/04/1998 / Piek: 5 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 12 (V)

Tracks

20/03/1998
CD-Maxi Antler-Subway 8800926 (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flashback (Airplay Mix)
  3:21
2.Flashback (Pat Krimson Mix)
5:32
3.Flashback (Adams Speedgarage Mix)
5:09
4.Flashback (Nico Parisi Remix)
5:53
5.Flashback (Extended Club Mix)
4:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Airplay Mix3:21FlashbackAntler-Subway
8800926
Single
CD-Maxi
20/03/1998
Pat Krimson Mix5:32FlashbackAntler-Subway
8800926
Single
CD-Maxi
20/03/1998
Adams Speedgarage Mix5:09FlashbackAntler-Subway
8800926
Single
CD-Maxi
20/03/1998
Nico Parisi Remix5:53FlashbackAntler-Subway
8800926
Single
CD-Maxi
20/03/1998
Extended Club Mix4:33FlashbackAntler-Subway
8800926
Single
CD-Maxi
20/03/1998
»» alles tonen

2 Fabiola   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lift U Up23/03/1996124
I'm On Fire06/07/1996214
Universal Love16/11/19961910
Freak Out15/02/1997216
Magic Flight31/05/1997317
Flashback28/03/1998312
Sisters And Brothers03/10/1998176
Feel The Vibe19/12/1998258
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Straight 2 The Top / Play This Song 2 (2 Fabiola feat. Katie Michaelson)15/09/2007303
Blow Me Away / We Love The 90's19/07/2008335
Lift U Up 200911/04/2009Tip: 15 
Push It Up31/07/2010Tip: 20 
She's After My Piano (2 Fabiola feat. Loredana)15/03/2014618
One Night In Dubai (2 Fabiola feat. Loredana)13/09/2014251
Beautiful (2 Fabiola feat. Loredana)31/01/2015323
Rock It (2 Fabiola feat. Loredana)06/06/2015Tip: 71 
Doctor Disco (2 Fabiola feat. Loredana)18/07/2015Tip: 18 
Me & U (2 Fabiola feat. Loredana)09/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyfoon23/11/1996544
Androgyne14/11/19982713
Evolution19/11/2016675
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 14)

Lilli 1
Member
*****
Die Musik passt sehr gut auf ein Streetparade - Mobile!

Mark1984
Member
******
Wat een vette track blijft dit toch,de volle bak.

christian1980
Member
****
Gefällt mir.

Oiseau
Member
****
Ist auch eine recht gute Single gewesen, Bassline der Original-Version ähnelt von den Noten übrigens fast 1 zu 1 Right in the Night von Jam & Spoon. Der von Sacred bereits vorgeschlagene Nico Parisi Remix ist auch für mich der Beste, da schön druckvoll vom Sound her, zudem gut abgemischt und haut einfach nur mächtig rein.

Patrick3
Member
******
Tof nummer van 2 Fabiola

DanceBoy28
Member
*****
Wat een heerlijke plaat. Wederom een top 3 notering in de Vlaamse UltraTop. Videoclip zalig. Was ook veelvuldig op TMF Nederland te zien, maar merkwaardig genoeg geen doorbraak in NL. En wat is Zohra goed! "Flashback" kan ik nu, anno 2011 nog altijd goed horen. 5 punten.

Glennie
Member
*****
2 Fabiola: schitterende nineties-muziek!
"Flashback" is 1 van hun betere hits, er hangt zo'n heerlijke 2 Fabiola-sfeer in dit nummer.
Jammer dat hun muziek & optredens tegenwoordig niks meer voorstelt.

Der_Nagel
Member
*****
Pat Krimson Mix: dieser Mix ist auch keineswegs von schlechten Eltern, da trancig anmutend - 4.75...mit diesem Track 1998 auf #3 in Flandern gewesen...

Cheetah
Member
*****
Zalige plaat

cutieke
Member
****
helaas opnieuw geen succes in Nederland ondanks de leuke videoclip die ook in Nederland op TMF te zien was.

ericwyns
Member
*****
Leuke dansplaat uit 1998, toen zangeres Zohra nog deel uitmaakte van deze formatie. Wat ze nu uitbrengen is heel wat minder van niveau.
02/03/2008 15:56
Muchana
Member
*****
Leuke dance. 2 Fabiola maakte in 2007 een come - back, zonder Zohra, het was geen succes.
27/08/2005 14:18
Sacred
Member
*****
Erneut ein fetter Dancer von diesem Projekt. Tolle Pizzicato-Synthis. Neben dem Original fegt v.a. der Nico Parisi Remix. Aufgerundete 5*.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.