Login
België (Vlaanderen)

Tom Jones - Not Responsible

Cover Tom Jones - Not Responsible
Cover
Cover Tom Jones - Not Responsible
7" Single
Decca 26.063

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Gordon Mills
Producer:Peter Sullivan
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/08/1966 (Positie 20)
Laatste week notering:06/08/1966 (Positie 20)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12105 (31 Punten)
In de landen:
be  Piek: 20 / Weken: 1 (V)
  Piek: 34 / Weken: 4 (W)

Tracks

1966
7" Single Decca 26.063
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not Responsible
  2:12
2.Once There Was A Time
  2:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:12Not ResponsibleDecca
26.063
Single
7" Single
1966
2:1220 Super Hits By Tom JonesDecca
6.22552
Album
LP
1976
2:06Die großen Erfolge [Club-Sonderauflage]Decca
28 357-2
Album
LP
1976
2:06The Tom Jones StoryDecca
6.24043 AL
Album
LP
1977
2:10Die weisse SerieDecca
6.25215 AF
Album
LP
1982
»» alles tonen

Tom Jones   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Thunderball05/02/196668
Not Responsible06/08/1966201
Green, Green Grass Of Home31/12/1966117
Detroit City18/03/1967313
Funny Familiar Forgotten Feelings20/05/1967313
I'll Never Fall In Love Again26/08/1967213
I'm Coming Home09/12/1967116
Delilah16/03/1968116
Help Yourself10/08/1968117
A Minute Of Your Time14/12/1968210
Love Me Tonight31/05/1969210
Without Love10/01/197037
Daughter Of Darkness02/05/1970311
I (Who Have Nothing)22/08/1970610
She's A Lady06/02/1971310
Puppet Man03/07/1971226
Till27/11/1971712
Letter To Lucille26/05/1973183
A Boy From Nowhere06/06/19871110
Kiss (The Art Of Noise feat. Tom Jones)12/11/1988511
Burning Down The House (Tom Jones and The Cardigans)11/09/1999Tip: 2 
Sex Bomb (Tom Jones and Mousse T.)18/12/19991118
Honey, Honey (Tom Jones & Imelda May)21/11/2015Tip: 83 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Reload16/10/1999382
The Ultimate Hits Collection20/05/2000127
Tom Jones & Jools Holland (Tom Jones & Jools Holland)30/10/2004702
24 Hours06/12/2008803
Back To Back (Engelbert Humperdinck & Tom Jones)12/09/2009434
Praise & Blame07/08/2010235
Spirit In The Room02/06/2012965
100 Hits09/06/2012717
Long Lost Suitcase17/10/2015757
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 8)

drogida007
Member
****

War auch die B-Seite von "Once There Was A Time".

Der Song ist ganz ok.

katzewitti
Member
****
mittelmässiger Song des Tigers, knappe 4 Punkte

DROSSELBOY
Member
******
Fait partie de ma playlist - Maakt deel uit van mijn playlist

Widmann1
Member
****
Typischer 60s-Oldie von ihm.

spatz-98
Member
****
okay

CDN: #33, 1966
USA: #58, 1966

nicevoice
Member
*
Geht gar nicht. Grauenvoller Schlager im Big Band-Stil mit 'nen bisschen Rock'n'Roll dabei. Dieser auf Gute Laune getrimmte Song konnte vielleicht in den 60er Jahren begeistern. Furchtbar.

remember
Member
****
Eine gewisse Ähnlichkeit zum Hit "It's not unusual" ist erkennbar..
16/01/2008 13:24
LarkCGN
Member
*****
Fetziger Schlager der Mörderstimme!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.