Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Small Change

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976
5:05Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Dino-Canarias
Member
***
Tom Waits und das Saxophon lümmeln sich hier dann doch
einigermassen zäh über die rund 5 Min....

3 +

remember
Member
****
Ziemlich gut. Das Sax macht's aus.
Laatst gewijzigd: 16/08/2012 17:21

longlou
Member
*****
Das kommt davon, wenn's billigen Whiskey statt Alete gibt. Aber gut für dieses und ähnliche Lieder.
02/02/2007 20:01
Homer Simpson
Member
*****
in dem Alter hatte ich auch schon so eine Stimme. Nur hört man das nicht wenn ich normal und leise spreche

Lisa hat ihre Inspiration von Miles Davis und Zahnfleisch Bluter Murphy ;-)
14/09/2005 23:37
southpaw
Member
****
Schwermütiges Saxophon, das Lisa Simpson sicher beeinflusst hat :-)

Der "Titelsong" des Albums von 1976. Unglaublich, wie jemand mit 26 diese Stimme haben konnte.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.