Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - I Can't Wait To Get Off Work

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Rebekka Bakken
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Der gute Tom Waits hier wiedermal als Alleinunterhalter
unterwegs (okay, sein treues Piano ist ja auch noch da...).


remember
Member
***
I can't wait to exchange the Music.
02/02/2007 20:06
Homer Simpson
Member
******
Piano und Stimme reichen um eine 6 zu erreichen
Laatst gewijzigd: 02/02/2007 20:07
14/09/2005 23:41
southpaw
Member
*****
'I'm a moonlight watchmanic, it's hard to be romantic'. Bei ihm konnte es halt nie sülzig werden, weil die Stimme immer den nötigen Kontrast bot.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.