Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Corrs - Dimming Of The Day

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Richard Thompson
Producer:Mitchell Froom
Coverversie van:Richard & Linda Thompson - Dimming Of The Day / Dargai
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57HomeAtlantic
5051011 0293 2 5
Album
CD
23/09/2005
L'essentielWarner
256 463234 2
Album
CD
10/03/2006

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams01/08/1998Tip: 14 
Breathless29/07/20001713
Irresistible11/11/2000Tip: 3 
Give Me A Reason07/04/2001Tip: 9 
Would You Be Happier?27/10/2001Tip: 5 
Summer Sunshine22/05/2004462
Angel18/09/2004Tip: 17 
Bring On The Night21/11/2015Tip: 78 
Stay06/02/2016Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/08/1998540
Forgiven, Not Forgotten13/03/1999433
Unplugged27/11/1999239
In Blue22/07/2000229
Best Of The Corrs27/10/2001516
Borrowed Heaven05/06/2004621
Home01/10/20051412
Dreams - The Ultimate Corrs Collection09/12/2006942
White Light05/12/20153213
Jupiter Calling18/11/2017305
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 11)

begue
Member
****
Ein nettes Stück.

Kanndasdennsein
Member
*****
Ein weiteres kleines Highlight auf "Home". Sehr schön!

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
***
Vielleicht wenn's grad was zum kuscheln gäbe..ansonsten ödet mich das an, nach 2000 war ihre Phase vorbei.

Southernman
Member
****
Buena.

Samuelw300
Member
****
Schön ist das schon. Fein um zu kuscheln u. sich zurückzulehnen.

AllSainter
Member
***
Na ja ...
24/06/2007 00:04
LarkCGN
Member
*****
Genau, perfekt für die Nacht von heute.
07/10/2006 18:18
variety
Member
*****
Wieder eine ruhige Nummer zum Träumen.
26/11/2005 21:19
andi11
Member
*****
schön.
26/11/2005 21:14
Switch
Member
******
Nummer 10 des neuen Albums "Home".

Eigentlich sollte dieses Album eh 15 mal die Nr. 1 haben....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.