Login
België (Vlaanderen)

B.B. King with Mark Knopfler - All Over Again

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Carl B. Adams
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:5380Geffen
06024 98842461
Album
CD
19/09/2005

Mark Knopfler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What It Is16/09/2000Tip: 11 
Redbud Tree08/09/2012Tip: 57 
Beryl14/02/2015Tip: 48 
Skydiver30/05/2015Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Heart06/04/19961016
Sailing To Philadelphia07/10/2000417
The Ragpicker's Dream12/10/200266
Shangri-La02/10/2004918
Private Investigations - The Best Of (Dire Straits & Mark Knopfler)19/11/20051458
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
Kill To Get Crimson22/09/20071115
Get Lucky19/09/20091210
Privateering08/09/2012229
Tracker28/03/2015140
Altamira (Soundtrack / Mark Knopfler & Evelyn Glennie)30/04/20165310
Down The Road Wherever24/11/2018713
 

B.B. King   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
When Love Comes To Town (U2 with B.B. King)22/04/1989167
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Riding With The King (B.B. King & Eric Clapton)05/08/2000269
The Complete Collection23/05/20151041
The Very Best Of B.B. King - Blues Classics And Essentials23/05/20151831
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

rhayader
Member
*****
Frag mich, warum so eine wunderschöne Bluesnummer unnötig sein soll. Außerdem hört man hier mal Mark Knopfler die Gitarre so spielen, dass man ihn nicht sofort erkennt.

fleet61
Member
***
... *** ...

remember
Member
***
völlig unnötig, wird hier nur schön geredet..

Philo
Member
******
aufgerundet! ...aufgerundet muss es sein
03/08/2006 19:21
Mönch
Member
*****
abgerundete 5 für diesen gut gespielten blues!
02/08/2006 23:52
southpaw
Member
******
Wird jetzt niemand überraschen, dass das meine Musik ist.

Black & white blues, ein hervorragendes Zebra somit :-)
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.