Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - The Show Is Over

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Petula Clark
Gecoverd door:Åke Söhr (Vår show är över nu)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:43This Is My SongVogue
EPL 8522
Single
7" EP
1966
2:43This Is My SongVogue
HV 2089
Single
7" Single
01/02/1967
Version 1988Got ItCNR
145 422
Single
7" Single
1988
The Best Of The Best - Ladies NightABCD
30160-2
Compilatie
CD
1998

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

oldiefan1
Member
****
eine gute 4

rhayader
Member
****
The show is over now
Our song is dying
This is the end my friend
There isn't any more ...

Petula Clark besingt im großen Big-Band-Sound das Ende einer Beziehung.

naamloos
Member
******
Prachtige uitvoering van The show is over. Dit vind ik één van de beste uitvoeringen van het nummer.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.