Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Ain't No Crime

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Piano ManCBS
32 002
Album
LP
06/11/1973
3:20Travelin' PrayerColumbia
3-10015
Single
7" Single
07/07/1974
3:19Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 9)

musikmannen
Member
******
Great

katzewitti
Member
***
finds nicht besonderes, hört sich an wie Axel Rose auf'm Gospel-Trip

Koumbianer
Member
******
Jaja, Gospel, finde ich momentan nicht so den Draht zu, aber natürlich astreine Mucke, zumindest auf dem (Ottifant)-Papier. Ansonsten hat Lümmelgreis das wichtigste verzapft. 5-6

Dino-Canarias
Member
****
Kleiner Ausflug ins Gospel-Milieu, der Refrain suckt ein
bisschen, aber ansonsten ganz okay...

Gute 4.

rhayader
Member
****
Voller Energie und Kraft. Von der Melodie her aber nicht ganz so stark wie anderes von ihm.

remember
Member
****
Gospel mag ich nicht, da es nur damit kokettiert ist es noch okay.
Über sein Pianospiel muss man ohnehin nichts sagen.

fleet61
Member
****
... überzeugt mich nicht ...

MŁmmelgreis
Member
*****
Doch doch, nur noch nicht zum Reviewen gekommen ;)

Gelungener Ausflug in Gospelgefilde. Es fehlt ein ganz grosser Refrain, dafür überzeugen die Chöre und es begeistert das magistral groovende Pianospiel.

Widmann1
Member
*****
Das ist ja traurig, dass ich der erste bin.
Da hat sich wohl noch niemand mit seinem Gesamtwerk beschäftigt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.