Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Worse Comes To Worst

Cover Billy Joel - Worse Comes To Worst
7" Single
Columbia 4-46055

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

21/05/1974
7" Single Columbia 4-46055
Toon detailsAlles beluisteren
1.Worse Comes To Worst
  2:48
2.Somewhere Along The Line
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Piano ManCBS
32 002
Album
LP
06/11/1973
2:48Worse Comes To WorstColumbia
4-46055
Single
7" Single
21/05/1974
3:28The Essential 3.0 [Limited Edition]Columbia / Legacy
88697291142
Album
CD
26/08/2008
3:15Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

musikmannen
Member
******
Great

drogida007
Member
****

Flotte Single von 1974, gefällt mir gut.

Sgt.Pepper
Member
***
Ordentlich - aber für eine Single-Auskoppelung deutlich schwächer als "You're my Home" vom gleichen Album.

spatz-98
Member
*****
durchaus gut

CDN: #62, 1974
USA: #80, 1974

katzewitti
Member
***
doch ne' sehr gewöhnliche Nummer

Kamala
Member
*****
....mir auch ...+4.5

Dino-Canarias
Member
*****
Also mir macht das Zuhören hier durchaus Spass!

Ganz knappe 5.

(4.75)

rhayader
Member
****
Für seine Anfangszeit ein doch eher untypischer Song. Recht knackige Melodie und straighter Rhythmus, wurde sogar in USA als Single veröffentlicht (1974 #80).

remember
Member
****
Sehr verspielt in seiner Komposition. Und man merkt dass ihm musikalisch Elton John damals inspiriert haben dürfte.

MŁmmelgreis
Member
*****
Definitiv. Auch musikalisch gut umgesetzt mit dem Akkordeon et al. Als Freund des wohltemperierten Klaviers höre ich aber fast lieber die Demoversion (namens "New Mexico"), die auf der Compilation 'My Lives' veröffentlicht wurde.

Widmann1
Member
*****
schöne Komposition
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.