Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Stop In Nevada

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Piano ManCBS
32 002
Album
LP
06/11/1973
3:40If I Only Had The Words (To Tell You)CBS
3469
Single
7" Single
18/04/1975
3:40Say Goodbye To HollywoodCBS
S 4686
Single
7" Single
13/04/1977
3:55Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64 (Reviews: 11)

musikmannen
Member
******
Great

Werner
Member
*****
...der Refrain lässt mich zur fünf aufrunden...

katzewitti
Member
***
nicht gerade einer meiner Favoriten

rhayader
Member
****
Die Strophen eher sanft und beschaulich, dafür gibt's dann im Refrain wesentlich mehr Power. 4+

Dino-Canarias
Member
****
Sehe ich genauso, guter Durchschnitt, würde ich mal sagen....

4 +

remember
Member
****
Würd es die Komastellen geben, wär das die typische 4.5
Auf Pianoman nach dem Titelstück eins der gelungeneren.

fleet61
Member
*****
... starker Track ...

la_chica_loca
Member
*****
Stark erzählte Geschichte der Frau auf dem Weg nach 'keine Ahnung wohin, aber auf jeden Fall weg' - musikalisch toll gemacht.

Eine der unbekannteren Perlen auf BJ's zweiten Album 'Piano Man'

MŁmmelgreis
Member
*****
Wundervoller Song von seinem, sagen wir mal: amerikanischsten Album, dem Country-infizierten Zweitling "Piano Man". Exzellentes Songwriting und eine ausdrucksstarke Stimme - was braucht es mehr um den auf ganzer Linie überzeugenden Singer/Songwriter zu geben?!

Widmann1
Member
*****
wunderbar
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.