Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - If I Only Had The Words (To Tell You)

Cover Billy Joel - If I Only Had The Words (To Tell You)
7" Single
CBS 3469

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

18/04/1975
7" Single CBS 3469
Toon detailsAlles beluisteren
1.If I Only Had The Words (To Tell You)
  3:35
2.Stop In Nevada
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Piano ManCBS
32 002
Album
LP
06/11/1973
3:35The Ballad Of Billy The KidPhilips
6078 018
Single
7" Single
23/01/1975
3:35If I Only Had The Words (To Tell You)CBS
3469
Single
7" Single
18/04/1975
3:34Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

musikmannen
Member
******
Great

Der_Nagel
Member
****
ein solide ausgefallenes Pianostück aus den 70er, 4*…

katzewitti
Member
****
noch okay

Werner
Member
****
...durchschnittliche vier...

rhayader
Member
*****
Schöne und sentimentale Ballade. Gepflegte Langeweile kommt da bei mir nicht auf.

Dino-Canarias
Member
****
So ist es, eine nette, wenn auch nicht wahnsinnig
spannende Ballade....

4 +

remember
Member
****
Gepflegte Langeweile.

fleet61
Member
*****
... stark ...

Widmann1
Member
*****
sehr schön
14/05/2007 19:38
guidoph
Member
****
Liebeslied mit schlagerhaften Qualitäten.
03/04/2007
southpaw
Member
*****
Wonderful if-clause II from "Piano Man".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.