Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Somewhere Along The Line

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Piano ManCBS
32 002
Album
LP
06/11/1973
3:17Worse Comes To WorstColumbia
4-46055
Single
7" Single
21/05/1974
3:20Piano Man [Legacy Edition]Columbia / Legacy
88697 61901 2
Album
CD
07/11/2011

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

vancouver
Member
****
solider Track

musikmannen
Member
*****
Good

katzewitti
Member
***
wenig überzeugende Nummer

rhayader
Member
****
Ein nicht so hervorstechender Song vom 'Piano Man'-Album. Aber trotzdem recht gut.

Dino-Canarias
Member
****
Doch ganz gut rübergebracht von ihm....

4 ++

remember
Member
****
Auch nur im guten Durchschnitt.

fleet61
Member
****
... gute 4 ...

Widmann1
Member
*****
sehr schöne Ballade
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.