Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Prelude / Angry Young Man

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Billy Joel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:13TurnstilesColumbia
PC 33848
Album
LP
14/05/1976
5:13The Essential 3.0 [Limited Edition]Columbia / Legacy
88697291142
Album
CD
26/08/2008
Live5:45Live At Shea Stadium - The ConcertColumbia / Legacy
88697844442
Album
CD
11/03/2011
Live 19875:23Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012
5:17Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.91 (Reviews: 11)

Patrick7781
Member
****
Netjes.

Werner
Member
*****
...schön...

naamloos
Member
******
Fantastische song van Billy Joel met een hoofdrol voor de piano. Meesterwerk van Billy.

remember
Member
****
Einmal mehr ein Aufzeigen seiner musikalischen Kompetenz.

fleet61
Member
****
... ordentlich ...

Rothus
Member
****
Allerdings, sehr bemerkenswert.

nirvanamusic87
Member
****
Surprised there is so few reviews for this song. The song is great and quite memorable.

Widmann1
Member
******
Ein wahres Meisterwerk
28/03/2008 14:00
FCB_39
Member
******
Das geht ab!
22/01/2008 19:50
rhayader
Member
******
Das beschwingte Piano-Instrumental geht über in den hervorragenden Song über den 'Angry Young Man'. Einer von B. Joel's besten Songs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.