Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Stiletto

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:3952nd StreetColumbia
FC 35609
Album
LP
1978
Live5:09КонцертCBS
460407 2
Album
CD
20/10/1987
Live5:14КонцертCBS
460 407 1
Album
LP
20/10/1987
Live 19875:09Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012
4:42Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Werner
Member
*****
...knappe fünf...

rhayader
Member
******
Billy Joel auf dem Zenit seines Könnens. In den 80ern ging es leider langsam bergab.

fleet61
Member
****
... voll okay ...

Dino-Canarias
Member
*****
Hat's etwas schwer nach den ersten 4 Top-Songs auf
"52nd Street", aber fällt keineswegs gross ab, die zweite
Hälfte des Stücks tönt sogar richtig gut.....


Knappe 5.

Widmann1
Member
*****
Hab ich v.a. durch "KOHUEPT" im Ohr.

variety
Member
*****
Passt bestens auf dieses Album!!!! --5.
26/03/2008 19:45
FCB_39
Member
******
Dito Southpaw!
14/05/2007 20:06
LarkCGN
Member
****
Gut!
31/01/2007 20:53
remember
Member
****
gut..
07/06/2006 00:54
southpaw
Member
*****
Herrlicher Pianoshuffle aus "52nd Street".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.