Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Rosalinda's Eyes

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Gecoverd door:John Pizzarelli
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:4052nd StreetColumbia
FC 35609
Album
LP
1978
4:42Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31 (Reviews: 13)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Sgt.Pepper
Member
****
Bis auf das eigenwillige, etwas schräg klingende Intro, ein schöner Song.

Mikele158
Member
****
Hat was!

Werner
Member
****
...Rosalinda's Augen scheinen etwas müde zu sein...

rhayader
Member
*****
Latin meets Jazz. Billy Joel tanzt musikalisch eben auf verschiedenen Hochzeiten, Ist ja auch ein Ausnahmemusiker.

fleet61
Member
****
... 4 ...

Dino-Canarias
Member
****
Durchaus angenehme karibische Rhythmen hier.....


4 +

Widmann1
Member
****
Funkt bei mir nicht so 100%

variety
Member
*****
Den habe ich früher sehr (!!!) gerne gehört. Heute immer noch toll. 5++

remember
Member
****
Lehnt sich an das an, was Weather Report perfektionierten..
Laatst gewijzigd: 22/09/2013 14:17
26/03/2008 19:46
FCB_39
Member
******
Klasse!
14/05/2007 20:06
LarkCGN
Member
****
Gut!
08/06/2006 23:44
southpaw
Member
****
Launischer kleiner Song auf "52nd Street".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.