Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Half A Mile Away

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:0652nd StreetColumbia
FC 35609
Album
LP
1978
4:06Big ShotCBS
7431
Single
7" Single
1979
4:09Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 9)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

rhayader
Member
*****
Der würde vom Stil her auch auf sein 'An Innocent Man'-Album passen. Die Bläser sorgen für den nötigen Biss und Schwung.

fleet61
Member
***
... relativ schwache Nummer ...

Dino-Canarias
Member
****
Ich finde, der tönt ganz schön stark nach einem gewissen
Elton John, zumindest was den Songaufbau betrifft....


4 +

Widmann1
Member
****
auch der funkt bei mir nicht 100%

variety
Member
****
Knapper Ø für dieses Album.

remember
Member
****
ein bischen zuviel Bigband vielleicht..
26/03/2008 19:46
FCB_39
Member
******
Super!
14/05/2007 20:06
LarkCGN
Member
****
Gut!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.