Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Streetlife Serenader

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18Streetlife SerenadeCBS
32 035
Album
LP
11/10/1974
Live5:17Songs In The AtticCBS
85 273
Album
LP
10/09/1981
5:18The EssentialColumbia
513976 2
Album
CD
22/09/2003
5:16The Essential 3.0 [Limited Edition]Columbia / Legacy
88697291142
Album
CD
26/08/2008
Live 19805:18Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64 (Reviews: 11)

stenie
Member
****
Ganz nett.

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, das sehr schöne Klavierspiel rechtfertigt hier ganz klar
eine hohe Bewertung....

Knappe 5.

Werner
Member
****
...steigert sich beinahe noch zu einer fünf...

Koumbianer
Member
*****
Stimmiger Opener, 5-6.
Laatst gewijzigd: 30/10/2012 21:27

hisound
Member
****
4-

fleet61
Member
****
... passabel ...

Southernman
Member
*****
Muy buena.

rhayader
Member
*****
Exzellentes Spiel am Piano und ein schöner Song aus seinem dritten Album. Streetlife Serenader war er schon damals nicht mehr, sondern auf dem besten Wege zum Weltstar.
Laatst gewijzigd: 09/03/2010 19:18

Widmann1
Member
******
für mich ganz groß

staetz
Musikdatenbank
*****
Obwohl's der Titelsong eines renommierten Albums ist, ist das ein Lied, das im Schatten steht. Aus Wohlwollen für den Künstler und weil auch hier das typische, hausgemachte Bombastflair der Billy-Joel-Klimperarrangements voll zur Geltung kommt, runde ich trotz kompositorischer Schwächen noch relativ stark zur 5 auf. Ordentlich!

remember
Member
****
solider titeltrack..nicht wirklich gut, aber auch nicht wirklich schlecht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.