Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Roberta

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:28Streetlife SerenadeCBS
32 035
Album
LP
11/10/1974
4:28Root Beer RagCBS
CBS 3924
Single
7" Single
1976
4:34Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

Dino-Canarias
Member
****
Nett, aber sicher kein Schwergewicht aus seinem Repertoire....

Gute 4.

Mikele158
Member
*****
Gut!

Werner
Member
****
...solide vier...

Koumbianer
Member
****
Jaja.

remember
Member
****
Eine gelungene Hommage.

rhayader
Member
*****
Sehr gute Piano-Ballade aus 'Streetlife Serenade'.

Widmann1
Member
******
Erneut ein grandioser BJ-Titel unbewertet - welche Schande für dieses Forum.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.