Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - The Mexican Connection

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Michael Stewart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Streetlife SerenadeCBS
32 035
Album
LP
11/10/1974
3:38The EntertainerColumbia
3-10064
Single
7" Single
31/10/1974
3:41Big ShotCBS / Sony
06SP-320
Single
7" Single
1979
3:39Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Dino-Canarias
Member
****
Schon ein etwas seltsamer Albumcloser, mais pourquoi pas,
hauptsache, es hat IHM gefallen...:)

Gute 4.

Werner
Member
****
...solide vier...

remember
Member
****
Wesentlich besser als das komische Root Beer.

fleet61
Member
****
... Piano und Billy gleich Good Music ...

rhayader
Member
****
Das etwas schwächere von zwei Instumentals auf 'Streetlife Serenade'. Trotzdem hörenswert! 4+

Widmann1
Member
****
ganz nett
20/09/2007 20:56
seventy-eight
Member
*****
Irgendwie spezielles Arrangement - der exotische Touch gefällt mir gut. Fängt ganz sachte an mit Piano, dann plötzlich: Peng !!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.