Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Love That Burns

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Peter Green
C.G. Adams
Producer:Mike Vernon
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Gary Moore
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:04Mr. WonderfulBlue Horizon
7-63205
Album
LP
23/08/1968
5:05English RoseColumbia
P-11 651
Album
LP
27/01/1969
4:59The Original Fleetwood Mac / English RoseCBS
22025
Album
LP
1971
3:21Greatest Hits [1971]CBS
69011
Album
LP
1971
4:59Fleetwood Mac [1973]Embassy
31378
Album
LP
1973
»» alles tonen

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002395
Rumours02/02/20131848
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20181617
Greatest Hits05/01/20191729
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

sanremo
Member
**
schwach

fleet61
Member
***
... nicht meine Wellenlänge ...

James Egon
Member
*****
klasse

schumi39
Member
****
Schöner ruhiger Blues-Rock.

musikmannen
Member
******
Great

remember
Member
****
Peter Green an der Gitarre scheinbar auch..
Slow and good!
Laatst gewijzigd: 06/12/2014 01:54

Cornwell
Member
*****
Peter Green in Hochform...
17/11/2007 22:21
Koumbianer
Member
*****
Gemächlicher Chaos-Blues.
07/04/2007 16:14
Homer Simpson
Member
*****
Die Stimme steht im Vordergrund
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.