Login
België (Vlaanderen)

Enya - Willows On The Water

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Enya
Producer:Nicky Ryan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Only If...Warner
3984 21009 2
Single
CD-Maxi
10/11/1997
3:00A Box Of DreamsWEA
3984213332
Album
CD
08/12/1997
3:00Only Time - The CollectionWEA
0927-49211-2
Album
CD
02/12/2002

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

southpaw
Member
****
Der Wind rauscht in den Weiden.

Patrick7781
Member
****
Enya's muziek lijkt wel allemaal veel op elkaar, ook deze klinkt vertrouwt maar ok.

Alphabet
Member
***
Erinnert mich zu stark an "Orinoco flow". Etwas arg kitschig geraten.

remember
Member
****
Da bei ihr so vieles gleich klingt, gehen einem bei ihren Titeln schon mal die Worte aus.

fleet61
Member
*****
... 5 - ...

klamar
Member
****
... gut ...

AllSainter
Member
*****
Super

WeePee
Member
******
Hervorragend

DaMatz
Member
*****
Kannte ich bislang auch noch nicht. Sehr schöne instrumentale Nummer, die so dahin gleitet :). Auch die Melodie hat auch ihren Reiz.

begue
Member
*****
Sehr schönes locker leichtes Instrumental auf der Maxi-CD "Only If...".
27/02/2008 12:46
jeanyfan
Member
******
Kannte ich bisher gar nicht, gefällt mir aber sehr gut.
21/02/2008 02:31
Musicfreak
Member
****
Schön gemachter Track im Stile von Orinocco Flow. Mit diesen Gezupften Streichern. Hat aber nur mittelmässige Ohrwurmqualitäten. 4.5
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.