Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dannii Minogue - Hey! (So What)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Hannah Robinson
Barry Stone
Julian Gingell
Producer:Jewels & Stone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Neon NightsLondon
2564600032
Album
CD
17/03/2003
3:32Neon Nights [Deluxe Edition]Rhino / London
5144-25021-2
Album
CD
05/11/2007

Dannii Minogue   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love And Kisses08/06/1991482
$ucce$$06/07/1991411
Jump To The Beat14/09/1991441
All I Wanna Do11/10/19972011
Who Do You Love Now? (Stringer) (Riva feat. Dannii Minogue)08/12/20011013
Put The Needle On It23/11/2002298
I Begin To Wonder21/06/2003501
Don't Wanna Lose This Feeling09/08/2003432
You Won't Forget About Me (Dannii Minogue vs. Flower Power)04/12/2004422
Perfection (Dannii Minogue & The Soul Seekerz)17/12/2005Tip: 1 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

NachoGhez
Member
****
Buena

Zufallsbekanntschaft
Member
*****
5/6

AllSainter
Member
****
Ist ganz okay

Conna
Member
******
Sexy Gesang von Clubqueen Dannii. Ein weiterer Gay-Disco-Track aus Danniis Repetoir.
Laatst gewijzigd: 11/07/2009 17:57
29/02/2008 21:49
aschlietuna
Member
****
nett
06/12/2007 19:48
miss_grace
Member
*****
Sehr Gut!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.