Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dannii Minogue - Mystified

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Terry Ronald
Ian Masterson
Dannii Minogue
Producer:Terry Ronald
Ian Masterson
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41Neon NightsLondon
2564600032
Album
CD
17/03/2003
3:42Neon Nights [Deluxe Edition]Rhino / London
5144-25021-2
Album
CD
05/11/2007

Dannii Minogue   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love And Kisses08/06/1991482
$ucce$$06/07/1991411
Jump To The Beat14/09/1991441
All I Wanna Do11/10/19972011
Who Do You Love Now? (Stringer) (Riva feat. Dannii Minogue)08/12/20011013
Put The Needle On It23/11/2002298
I Begin To Wonder21/06/2003501
Don't Wanna Lose This Feeling09/08/2003432
You Won't Forget About Me (Dannii Minogue vs. Flower Power)04/12/2004422
Perfection (Dannii Minogue & The Soul Seekerz)17/12/2005Tip: 1 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 7)

NachoGhez
Member
****
Buena

Zufallsbekanntschaft
Member
****
4/6

alter_schwede
Member
****
4+ Och mich nervt er nicht, der Refrain. Durch und durch eine überzeugende und gute Produktion.

AllSainter
Member
****
Gut.

Conna
Member
******
Sexy Stimme, die gewohnten Discovibes welche dazu das hammer Feeling von heissen Disconächten verbreiten. Was will man mehr?!.

remember
Member
****
geil..nur der Refrain nervt etwas..
06/12/2007 19:49
miss_grace
Member
****
nett
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.