Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stereophonics - Not Up To You

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Kelly Jones
Stuart Cable
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:36Crossing All Over! #8Supersonic
028
Compilatie
CD
05/10/1998

Stereophonics   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handbags And Gladrags12/01/2002Tip: 9 
It Means Nothing20/10/2007Tip: 23 
Innocent13/02/2010303
Indian Summer09/02/2013Tip: 29 
Song For The Summer19/12/2015Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Enough Education To Perform21/04/2001344
Language. Sex. Violence. Other?26/03/2005358
Live From Dakota22/04/2006981
Pull The Pin27/10/2007623
Best Of - Decade In The Sun22/11/2008753
Graffiti On The Train09/03/20134415
Keep The Village Alive19/09/2015505
Scream Above The Sounds04/11/2017564
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
****
Nicht so schlimm wie was oder wer??
Nett, mehr aber auch nicht.

Dino-Canarias
Member
****
Na ja, ganz so schlimm sehe ich's nun doch nicht, die Nummer
hörte man damals ziemlich oft am Radio (was an und für
sich natürlich noch kein Qualitätsmerkmal ist....).

4 +
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.