Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alanis Morissette - Too Hot

Cover Alanis Morissette - Too Hot
CD-Single Promo
MCA MCAD-9124 (ca)

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Alanis Morissette
Leslie Howe
Producer:Leslie Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1991
Promo - CD-Single MCA MCAD-9124 [ca]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Hot (LP Version)
3:58
2.Too Hot (Hott Shot Mix)
4:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00AlanisMCA
10253
Album
CD
1991
LP Version3:58Too Hot [Promo]MCA
MCAD-9124
Single
CD-Single
1991
Hott Shot Mix4:54Too Hot [Promo]MCA
MCAD-9124
Single
CD-Single
1991

Alanis Morissette   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Oughta Know18/11/1995391
Ironic20/07/1996619
Head Over Feet28/09/1996Tip: 10 
Thank U07/11/19982513
Hands Clean23/02/2002403
Everything08/05/2004Tip: 4 
Crazy05/11/2005Tip: 4 
Underneath14/06/2008166
Guardian08/09/2012374
Receive03/11/2012Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jagged Little Pill14/10/1995183
Supposed Former Infatuation Junkie07/11/1998524
MTV Unplugged04/12/19991020
Under Rug Swept09/03/200239
So-Called Chaos22/05/20041317
Jagged Little Pill Acoustic30/07/20051910
The Collection26/11/20054412
Flavors Of Entanglement07/06/2008814
Havoc And Bright Lights01/09/2012618
Live At Montreux 201204/05/20131931
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

Monkeyman
Member
****
Auch das klingt wieder sehr nach Madonna. Erinnert mich an "Vogue". Okay. Von mir aus.

tigerlover
Member
***
redelijk

Topbart
Member
***
de 1e hit van Alanis uit 1991 toen ze nog muziek maakte a la Janet Jackson/Paula Abdul. Niet slecht, maar het klinkt een beetje als 13-in-een-dozijn

remember
Member
***
Nicht zu heiß sondern zu nervig.

spatz-98
Member
*****
Ihr erster Hit. Ganz coole und sweete Party-Nummer von der damals 16jährigen Alanis.

CDN: #14, 1991
USA: -
Laatst gewijzigd: 10/06/2013 20:38
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.