Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Better Things

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:19ProtectionWild Bunch
8398831
Album
CD
26/09/1994
4:15Gezellig thuis met de mooiste sfeermuziekEMI
2434342
Compilatie
CD
21/11/2008
4:18Protection + Mezzanine [2CD Originals]EMI
6788872
Album
CD
12/09/2011
4:17Solo: Songs And Collaborations 1982-2015Caroline
CAROLR024CD
Album
CD
23/10/2015

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Der_Nagel
Member
***
Zwar ein entspannendes Stück, reisst mich aber nicht wirklich vom Hocker, 3*…

wow-dee
Member
****
Sung by Tracey Thorn from Everything But The Girl

begue
Member
****
Angenehme ruhige Nummer.

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Musikgurrmong
Member
******
Toll. Eines der vielen Highlights auf "Protection". 5.5
Laatst gewijzigd: 11/01/2012 18:41

toolshed
Member
******
Wunderbar!

AllSainter
Member
****
...

Miraculi
Member
*****
Hier liegt der Zauber in der Reduktion - keine Instrumente zuviel - tiefster Bass - Tracey Thorn's zweitbeste Zusammenarbeit mit MA.

paranoidandroid
Member
*****
Sehr schön. Tracey Thorn rules!

remember
Member
***
waren das noch Massive Attack??
einige veränderungen gab es damals, für mich eine gemischte reaktion.
monoton und nervig bleibts weiterhin..
13/02/2007 11:09
7exit
Member
*****
Relativ beruhigend, wächst auch nach mehrmaligem Hören.
18/12/2005 21:28
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.