Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Euro Child



Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:07ProtectionWild Bunch
8398831
Album
CD
26/09/1994
5:06Protection + Mezzanine [2CD Originals]EMI
6788872
Album
CD
12/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Wurstfinger
Member
******
"Take a second of me...
...take a second of me..."

Yeah, Tricky rulez


Coole Nummer vom zweiten und imho besten Massive Attack-Album. Obwohl ich das Album schon lange besitze, bin ich jetzt erst richtig auf den Geschmack an diesem Track gekommen.

Gefällt mir sehr gut.






toolshed
Member
*****
Sehr schön!

AllSainter
Member
***
Na ja

remember
Member
****
ich schätze die damals neue stilistische richtung heute sicher mehr als 1994..
18/12/2005 21:28
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.