Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Sea Of Love

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.73 (Reviews: 11)

Redhawk1
Member
*****
Stark

James Egon
Member
*****
toll

longlou
Member
*****
Wenn sowas in Charts liefe, würde ich mir doch glattweg wieder Radio antun.

Dino-Canarias
Member
*****
Das ist ja fast schon Charts-tauglich !!!
29/11/2007 01:58
toolshed
Member
******
Ausgezeichnet!
28/11/2007 19:33
iceman60
Member
*****
einfach geil
15/08/2007 14:48
remember
Member
*****
Fast schon sensationelle Version..!
Laatst gewijzigd: 16/08/2012 17:05
11/01/2007 16:35
Homer Simpson
Member
******
wunderbar
Laatst gewijzigd: 28/11/2007 19:38
11/01/2007 16:30
Musicfreak
Member
***
Ich mag Tom Waits. Ich mag auch das Brawlers-Album. Aber dieser Song fällt eher etwas ab.
30/12/2006 00:38
southpaw
Member
***
Mehr als abgesoffene Version. Das Original war auch wieder auf dem OST und ist natürlich unvergleichlich besser.
20/12/2005 20:21
DaJoe
Member
****
das original war von phil philips aus 1959. von tom waits wurde es für den film "sea of love" neu aufgenommen, auch nicht schlecht mit dieser tiefen rauchigen stimme.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.