Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Marin

Charts

In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 28 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46CalcuttaVogue
PNV 24 078
Single
7" EP
1961
2:44Tête à tête avec Petula ClarkVogue
VPV 76 015
Album
LP
1961
2:44Le palmarèsVogue
LVLXS 81 30
Album
LP
1966
2:45ProfileVogue
6.24272 AL
Album
LP
1980
2:46KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

hawe7
Member
******
Das Original ist definitiv die deutsche Lolita-Aufnahme (Komponist: Werner Scharfenberger, Texterin: Fini Busch). Die hier zu besprechende Aufnahme mit Petula Clark erreichte in Frankreich #2 der Hitparade.

Tinas0neandonly
Member
****
Tja, was war früher, Petula Clark oder die deutsche Version von Lolita "Seeman". Auf jeden Fall war die Österreicherin Lolita (wieso singen Österreicher eigentlich vom Meer? -weg mit den Alpen, freie Sicht zum Meer.... siehe Freddy Quinn...) erfolgreicher, auch wenn Pet Clark in England mit der englischen Version ihre erste Chartplatzierung hatte. Übrigens: Früher war Lolita, im Februar 1960, und noch früher das italienische Original "Quando la luna". Aber die Stimme von Petula Clark reißts für mich raus
24/10/2006 10:08
sanremo
Member
****
nett
02/01/2006 16:13
Uebi
Member
*****
So eine Art französisch gesungener Western-Song (wenn mein CD-Spieler nicht gerade spinnt). Erinnert an "Roméo", gefällt mir darum auch ähnlich gut, fast noch eine Spur besser sogar.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.