Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Ya Ya Twist

Cover Petula Clark - Ya Ya Twist
7" EP
Vogue PNV 24 090
Cover Petula Clark - Ya Ya Twist
Cover

Nummer

Jaar:1961
Muziek/Tekst:Lee Dorsey
Morgan Robinson
Georges Aber
Clarence L. Lewis
Producer:Peter Knight
Coverversie van:Lee Dorsey - Ya Ya
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 36 (W)

Tracks

1962
7" EP Vogue PNV 24 090
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ya Ya Twist
  2:14
2.Je chante doucement
  2:49
3.Bye bye mon amour
  2:17
4.Parce que c'est bon
  2:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:14Rendez-vous avec Petula ClarkVogue
VPV 76017 30
Album
LP
1962
2:14Ya Ya TwistVogue
PNV 24 090
Single
7" EP
1962
2:14The Hit Story Of British Pop Vol. 1Yesterdays Gold
YDG 13501
Compilatie
LP
1988
2:16Anthologie vol 1Anthology's / FGL
ARC 329 / 3039572
Album
CD
03/08/1998
2:15L'essentiel - 20 succès inoubliablesAriane
amc 56.023
Album
CD
15/11/1999
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 9)

BingTheKing
Member
*****
leuk Franstalig plaatje door 1 van de mooiste stemmen uit de jaren 50 en begin jaren 60, Petula Clark

drogida007
Member
****

Interessant hier singt Petula Clark auf französisch...klingt gut, kannte ich nicht.

sanremo
Member
****
gut

remember
Member
****
Ya, ya, Downtown ist natürlich besser.

Der_Nagel
Member
****
französische Version von Lee Dorsey (Ya Ya) – 4*…

stand im Juli/August 1962 insgesamt 2 Wochen auf #14 in UK…

pop-fuzzy
Member
****
Mal wieder was französisches von Petula Clark.

Fritz260449
Member
****
-- gut --
02/01/2006 17:02
Uebi
Member
****
Stimmt, der Song hat was Twistiges. Ist französisch gesungen, was man dem Titel nicht wirklich ansieht. Guter Oldie, der nicht überragend ist, aber immer wieder hörbar. Flott.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.