Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - À London (allons donc)

Cover Petula Clark - À London (allons donc)
7" EP
Vogue PNV 24 091

Nummer

Jaar:1962
Muziek/Tekst:Pierre Cour
Jacques Datin
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 37 / Weken: 4 (W)

Tracks

1962
7" EP Vogue PNV 24 091
Toon detailsAlles beluisteren
1.À London (allons donc)
  2:36
2.Il est à toi mon cœur
  2:36
3.Si c'est oui, c'est oui
  2:10
4.Jolie
  2:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36À London (allons donc)Vogue
PNV 24 091
Single
7" EP
1962
2:34Rendez-vous avec Petula ClarkVogue
VPV 76017 30
Album
LP
1962
2:32Le palmarèsVogue
LVLXS 81 30
Album
LP
1966
2:37Anthologie vol 1Anthology's / FGL
ARC 329 / 3039572
Album
CD
03/08/1998
2:37KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

schlagerfrau1990
Member
******
Sehr originelles Wortspiel der Anglophonen, bei der die Nasale mit o klingen wie in der englischen Sprache London gesprochen wird und die scheinbar in diesem Lied, die Liaisons zwischen den Wörtern nicht richtig kennt, falsch versteht und anwendet. Punkt um : sehr niedlich.
Die Melodie klingt kindlich-fröhlich, gefällt mir auch sehr gut.

southpaw
Member
****
Long dong London, so hört es sich an. Warum eigentlich nicht Londres? Lieb dennoch.

sanremo
Member
****
gut
01/05/2007 19:28
Philo
Member
*****
ein herrlich flottes und erfrischendes, zeitgeistiges chanson...wunderbar
02/01/2006 19:11
Uebi
Member
****
Klingt wie ein Weihnachtssong, zumindest das Intro. Und ich bin immer noch überrascht, dass sie Französisch singt. Hübsches und flottes Lied, könnte aus einem Disney-Film sein, vom Stil her...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.