Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Kapitän Kapitän

Nummer

Jaar:1962
Muziek/Tekst:Christian Bruhn
Georg Buschor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23MonsieurVogue
DV 14006
Single
7" Single
1962
Petula [1963]Vogue
LDV 17001
Album
LP
1963

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 7)

vancouver
Member
****
charmant

meikel731
Member
****
Die A-Seite war eine Nr. 1 in Deutschland. Warum auch immer. Die B-Seite ist nur unwesentlich schlechter.

oldiefan1
Member
****
eine knappe 4 für Petula

klamar
Member
**
... auch mit Augenzwinkern schwach ...

Zipel
Member
****
Kategorie 50er-Seemanns-Schlager. Mit Augenzwinkern zu sehen/hören.

Rewer
hitparade.ch
**
...weniger...

SFL
Member
***
Wahrlich eine B-Seite. Klingt wie ein 50er Schlager
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.