Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Je me sens bien (auprès de toi)

Cover Petula Clark - Je me sens bien (auprès de toi)
Cover

Nummer

Jaar:1963
Muziek/Tekst:Jacques Plante
Marcel Stellman
Ray Adams
Valerie Murtagh
Elaine Murtagh
Producer:Peter Knight
Coverversie van:The Shadows - Dance On
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/06/1963 (Positie 16)
Laatste week notering:01/06/1963 (Positie 16)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:8256 (140 Punten)
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 4 (V)
  Piek: 2 / Weken: 24 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:25ProfileVogue
6.24272 AL
Album
LP
1980
2:29Anthologie vol 3 (1963/1964)FGL / Anthology's / Wagram
3051922
Album
CD
11/10/1999
2:30L'essentiel - 20 succès inoubliablesAriane
amc 56.023
Album
CD
15/11/1999
2:29KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
2:28Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

gherkin
Member
*****
Een prima nummer.

FranzPanzer
Member
****
Schöner Titel der zeitlosen "Grande Dame" der Unterhaltungsmusik.

Patrick3
Member
*****
Mooi.

Tinas0neandonly
Member
****
Auch nicht schlecht, aber als absoluter Shadows Fan, ziehe ich die Shadows Version doch vor, da hieß der Song "Dance On" und war einer der großen Hits um die Mannen um Hank Marvin, auch aus dem Jahre 1963
24/10/2006 10:07
sanremo
Member
****
nett
14/01/2006 11:42
Uebi
Member
****
Wusste ich lange nicht, wieviele Songs die Dame damals aufgenommen hatte, gerade auf Französisch. Keine schlechte Nummer, hübsches 60er Jahre Flair, aber dennoch zu wenig gut für die 5...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.