Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - La nuit n'en finit plus

Cover Petula Clark - La nuit n'en finit plus
7" Single
Vogue V. 45. 1760

Nummer

Jaar:1963
Muziek/Tekst:Jack Nitzsche
Sonny Bono
Jacques Plante
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:Jackie DeShannon - Needles And Pins
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 8 / Weken: 20 (W)

Tracks

14/12/1970
7" Single Vogue V. 45. 1760
Toon detailsAlles beluisteren
1.La nuit n'en finit plus
  2:55
2.Cœur blessé
  2:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Entre nous il est fouVogue
EPL 8162
Single
7" EP
1963
2:59Ceux qui ont un cœurVogue
LD 623-30
Album
LP
1964
2:55La nuit n'en finit plusVogue
V. 45. 1760
Single
7" Single
14/12/1970
2:57ProfileVogue
6.24272 AL
Album
LP
1980
3:01Anthologie vol 3 (1963/1964)FGL / Anthology's / Wagram
3051922
Album
CD
11/10/1999
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Patrick3
Member
*****
Uitstekende versie van Needles & Pins.

ericwyns
Member
****
Heel mooie cover uit 1963 van het bekende "Needles And Pins" van Jackie DeShannon.
4+

KVG
Member
*****
Geslaagde cover uit 1963.
03/09/2006 21:24
sanremo
Member
*****
knappe 5 - gefällt mir so besser als im original
14/01/2006 14:10
Uebi
Member
*****
Tja, ich mag das Original, "Needles and Pins" doch noch etwas besser, aber dieser Version kann ich auch durchaus was abgewinnen. Das Chanson hat wirklich Charme...aufgerundete 5.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.