Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Ô ô Shériff

Cover Petula Clark - Ô ô Shériff
7" EP
Vogue EPL 8294

Nummer

Jaar:1964
Muziek/Tekst:Serge Gainsbourg
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Wencke Myhre (Å-å-å sheriff)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 42 / Weken: 4 (W)

Tracks

1964
7" EP Vogue EPL 8294
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ô ô Shériff
  2:24
2.J'ai pas le temps
  1:51
3.Les James Dean
  2:30
4.Toi qui m'as fait pleurer
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23Les James DeanVogue
LD 652-30
Album
LP
1964
2:24Ô ô ShériffVogue
EPL 8294
Single
7" EP
1964
2:26Anthologie vol 3 (1963/1964)FGL / Anthology's / Wagram
3051922
Album
CD
11/10/1999
2:24Ceux qui ont un cœur & Les James DeanSequel
NEM CD 461
Album
CD
24/01/2000
2:26KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Alphabet
Member
****
Süßer kleiner Gainsbourg-Schlager, auch wenn ich Serge alles andere als süß empfinde.

staetz
Musikdatenbank
*****
Ein witziges Gainsbourg-Schmankerl mit Western-Einschlag präsentiert Petula vorliegend. Aufgrund der liebenswerten Werkaufmachung runde ich relativ stark zur 5 auf. Nett!
28/02/2007 17:27
sanremo
Member
****
nett
14/01/2006 18:56
Uebi
Member
****
Das hübsche und locker flockige Popliedchen mit der schönen Mundharmonika schreibt sich wirklich so! Von der Melodie her leider eine Spur zu wenig gut, sonst hätte ich da gerne eine 5 gegeben.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.