Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Hello! Dolly

Cover Petula Clark - Hello! Dolly
7" EP
Vogue EPL 8251

Nummer

Jaar:1964
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Jerry Herman
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 28 (W)

Tracks

1964
7" EP Vogue EPL 8251
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello! Dolly
  2:15
2.Pourquoi Papa
  2:43
3.Voilà le temps des vacances
  2:08
4.Toi tu joues à l'amour
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:15Hello! DollyVogue
EPL 8251
Single
7" EP
1964
2:10Petula Clark Sings The International HitsPYE
NPL 18123
Album
LP
1965
The International HitsPYE
NPL 18123
Album
LP
1965
2:23The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994
2:17Anthologie vol 3 (1963/1964)FGL / Anthology's / Wagram
3051922
Album
CD
11/10/1999
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
16/01/2006 19:14
Uebi
Member
*****
Ihre französische Version von "Hello Darling" oder so ähnlich. Natürlich habe ich keine Ahnung, welches die ursprüngliche Version ist, aber dieses Teil hier klingt auf jeden Fall fröhlich, flott und gut.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.