Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Ceux qui ont un cœur

Cover Petula Clark - Ceux qui ont un cœur
Cover
Cover Petula Clark - Ceux qui ont un cœur
7" EP
Vogue EPL 8197

Nummer

Jaar:1964
Muziek/Tekst:Burt Bacharach
Hal David
Ralph Bernet
Coverversie van:Dionne Warwick - Anyone Who Had A Heart
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 24 (W)

Tracks

1964
7" EP Vogue EPL 8197
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ceux qui ont un cœur
  3:20
2.Walter
  1:56
3.Prends garde à toi
  1:40
4.Il n'a chanté qu'un soir
  2:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Ceux qui ont un cœurVogue
EPL 8197
Single
7" EP
1964
3:12Ceux qui ont un cœurVogue
LD 623-30
Album
LP
1964
3:14Anthologie vol 3 (1963/1964)FGL / Anthology's / Wagram
3051922
Album
CD
11/10/1999
3:14L'essentiel - 20 succès inoubliablesAriane
amc 56.023
Album
CD
15/11/1999
3:03Ceux qui ont un cœur & Les James DeanSequel
NEM CD 461
Album
CD
24/01/2000
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)
03/09/2006 21:26
sanremo
Member
*****
knappe 5
16/01/2006 19:31
Uebi
Member
*****
Die französische Version von "Anyone who had a heart". Schade, auf Englisch hätte sie das sicher auch sehr gut hingekriegt. Aber anyway, der Song ist der Gleiche und der ist einfach sehr gut.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.