Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Les incorruptibles

Cover Petula Clark - Les incorruptibles
Cover

Nummer

Jaar:1965
Muziek/Tekst:Serge Gainsbourg
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 27 / Weken: 8 (W)

Tracks

1966
7" Single Vogue HV 2047
Toon detailsAlles beluisteren
1.Les incorruptibles
  
2.Le ciel de mon pays
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Les incorruptiblesVogue
HV 2047
Single
7" Single
1966
3:01Petula [1966]Vogue
LD 692 30
Album
LP
1966
Un mal pour un bienVogue
EPL 8386
Single
7" EP
1966
3:01Petula 65 / 66Sequel
NEM CD 462
Album
CD
24/01/2000
3:02KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

sanremo
Member
****
gut
21/01/2006 14:03
Uebi
Member
*****
Könnte vom Stil her tatsächlich auch dem Film "die Unbestechlichen"... flotter und interessanter Song aus den 60ern, in welchem 30er Jahre Sound erzeugt wurde. Gefällt mir gut.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.