Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Dissolved Girl

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Andrew "Mushroom" Vowles
Producer:Massive Attack
Neil Davidge
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:06MezzanineVirgin
8455992
Album
CD
20/04/1998
6:06Protection + Mezzanine [2CD Originals]EMI
6788872
Album
CD
12/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.92 (Reviews: 13)

alleyt1989
Member
*****
More good building.

Thomas Hoffmann
Member
*****
Da lassen sich immer Elemente finden, die eine gute Bewertung garantieren. Schöne rockige Klangfarben vermischt mit üblich-düsterer Massiv-Attack-Atmosphäre. 5+
Laatst gewijzigd: 15/10/2016 19:47

Getharda
Member
******
Überragende Nummer, gute 6*.

toolshed
Member
******
Wunderbar!

AllSainter
Member
****
Gut!

DerMeister
Member
******
knappe 6

Dino-Canarias
Member
****
Nicht schlecht..... 4 +

remember
Member
***
trifft weniger meinen geschmack..
17/02/2008 14:15
BeeBee
Member
******
Sehr geil gesungen.
13/02/2008 00:53
paranoidandroid
Member
******
Für mich einer der besten auf Mezzanine.
22/09/2007 16:12
stockwerk
Member
*****
mal etwas rockiger - wenn man sagen kann
13/02/2007 13:34
7exit
Member
*****
Wie "Black Milk" vom gleichen Album passt auch dieser Song hervorragend zu einem verregneten Tag.
21/01/2006 18:16
Musicfreak
Member
***
Nummer 6 vom Album "Mezzanine". Düster wie immer und schöner Gesang. Aber ansonsten etwas langweilig gestaltet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.