Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - C'est ma chanson

Cover Petula Clark - C'est ma chanson
7" EP
Vogue EPL 8508

Nummer

Jaar:1967
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Charles Chaplin
Producer:Sonny Burke
Coverversie van:Petula Clark - This Is My Song
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/02/1967 (Positie 16)
Laatste week notering:29/04/1967 (Positie 19)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3954 (368 Punten)
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 10 (V)
  Piek: 1 / Weken: 26 (W)

Tracks

1967
7" EP Vogue EPL 8508
Toon detailsAlles beluisteren
1.C'est ma chanson
  3:13
2.Tu m'as quitté
3.Pourquoi dis-tu pourquoi
4.Même encore maintenant
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13C'est ma chansonVogue
EPL 8508
Single
7" EP
1967
3:14L'essentiel - 20 succès inoubliablesAriane
amc 56.023
Album
CD
15/11/1999
3:12Anthologie vol. 5 (1966/1968)Anthology's
3055502
Album
CD
27/03/2000
3:15KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
3:14Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.18 (Reviews: 11)

meikel731
Member
*****
Das beste ist der Akzent. Tres charmant

FranzPanzer
Member
*****
Gefällt mir gut, egal in welcher Version. Einfach eine Jahrhundertmelodie von absoluter Schönheit.

remy
Member
*****
Steht der Englischen Version in nichts nach

vancouver
Member
****
charmant dank dem Akzent

Der_Nagel
Member
***
ziehe von diesem Stück ebenfalls die englische Version vor, abgerundete 3.5…

ulver657
Member
**
schrecklich langweilig...

southpaw
Member
****
Die englische Version geht vor.
22/07/2007 22:50
chromyx4ever
Member
*****
Mais ces violons et ces mandolines... Quels frissons!
20/12/2006 00:41
PinkPopÄlskling
Member
***
Ja wat denn nu?
Sur Le Pont D`avignon? Oder doch lieber Weisse Rosen In Athen? Sogar ein bisschen New York, New York ist hörbar.
Naja hauptsache downtown, things will be great when you`re downtown...
Seicht, wäre wohl gern pathethisch, aber so nicht Madame, ich weiss, was vraiment Pathos bedeutet!
03/09/2006 21:25
sanremo
Member
*****
knappe 5
noch schöner als in englisch
28/01/2006 11:44
Uebi
Member
*****
Auch dieses hier gefällt mir wieder sehr gut. Schönes 60er Jahre Flair, dazu diese "griechischen" Gitarren... die französisch gesungene Variante von "This is my song" von Charlie Chaplin.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.