Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Basto! - Rock With You

Cover Basto! - Rock With You
Cover

Nummer

Jaar:2005
Label:541/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Muziek/Tekst:Jef Martens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2006 (Positie 24)
Laatste week notering:08/04/2006 (Positie 41)
Piekpositie:24 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7164 (180 Punten)
Dance:25/06/2005 / Piek: 1 / Weken: 15
Ultratip Bubbling Under:04/02/2006 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 8
be  Piek: 24 / Weken: 9 (V)
  Piek: 22 / Weken: 14 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Dirty Version4:41Serious Beats 49541 / N.E.W.S.
541416 501440
Compilatie
CD
12/09/2005
Nufrequency Remix3:57Serious Beats 51541 / N.E.W.S.
541416 501496 / N01.1496.023
Compilatie
CD
06/02/2006
3:33Hit Club 2006 Vol. 1EMI
3569692
Compilatie
CD
03/04/2006
3:32Hitsss 2006U.L.M.
983 935-2
Compilatie
CD
09/05/2006
3:33Starfloor Vol. 4Airplay
983 912-2
Compilatie
CD
29/05/2006
»» alles tonen

Jef Martens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock With You (Basto!)11/02/2006249
On My Own (Peter Luts & Basto!)12/04/20083111
Out There (John Dahlbšck feat. Basto!)21/03/2009Tip: 6 
Gregory's Theme (Basto!)05/02/20111210
Again And Again (Basto)12/11/2011Tip: 36 
I Rave You (Basto)14/07/2012Tip: 33 
Stormchaser (Basto)09/03/2013Tip: 71 
Bend And Break (Basto Remix) (Basto vs. Keane)14/09/2013Tip: 15 
Keep On Rocking (Basto)22/03/2014Tip: 36 
Hougabouga (Zeppe & Zikki feat. Jacques Vermeire & Jef Martens)06/12/2014372
Hold You (Basto)09/05/2015217
Unicorn (Basto & Natasha Bedingfield)12/03/2016Tip 
Sexy (Basto feat. Nat Conway)18/08/2018Tip 
Sunrise (Basto)20/10/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 11)

Goldstar
Member
*****
Uitstekende dansplaat van Basto! Zowat de enige echt goeie single van hem. Hij heeft 'm trouwens zelf ingezongen.

remember
Member
***
Es gibt übleres aus der Ecke.

Southernman
Member
****
Buena.

Cel the girl
Member
***
Pas une reprise du hit de Michael Jackson. Moyen.

amazon92
Member
****
Gut !
Laatst gewijzigd: 15/02/2014 16:08

ericwyns
Member
*****
Tot nu toe de grootste hit van Basto!, deze 'Rock with you' uit 2005. Stond negen weken genoteerd in de Vlaamse Ultatop 50. Geslaagde dansplaat!

Der_Nagel
Member
****
nicht schlecht...anständige Vocals, guter Groove...

MUSICBOJ
Member
*****
Lekkere dansplaat van het project "Basto!".. Zéker 5 sterren waard !!

Muchana
Member
****
Leuke 'andere' dance dit!
21/08/2006 13:11
urs2222
Member
***
....ideenloser Dance-Track...sounded zwar gut, ist aber doch selbst mit etwas über 3 Minuten noch zu lang...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.