Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - Open

Cover The Scene - Open
7" Single
Mercury 866 920-7

Nummer

Jaar:1992
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Thť Lau
Producer:Rick de Leeuw
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:21/06/2014 / Piek: 9 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 40 / Weken: 9

Tracks

1992
7" Single Mercury 866 920-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Open
  5:08
2.Open (Acoustisch Live opgenomen voor Studio Brussel op 17 maart 1992)
4:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:09De Afrekening 3Columbia
472456-2
Compilatie
CD
1992
5:08OpenMercury
866 920-7
Single
7" Single
1992
Acoustisch Live opgenomen voor Studio Brussel op 17 maart 19924:35OpenMercury
866 920-7
Single
7" Single
1992
Live5:53The SceneMercury
526 224-2
Album
CD
31/10/1994
5:09Rauw, hees, teder > Het beste vanPeer / Mercury
542 987-2
Album
CD
01/09/2000
»» alles tonen

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2 (Reviews: 5)

gherkin
Member
******
Geweldig goed nummer.

Der_Nagel
Member
*****
gute bis sehr gute Nederpop-Ballade – knapp aufgerundete 4.5…

Topbart
Member
*****
2e single van het gelijknamige album. schitterende rockballad
05/02/2006 15:14
SportyJohn
Staff
*****
Thé Lau ist der Sänger von dieser gruppe... und hat ein sehr speziele Stimme.... Dieser gefällt dich sehr gut....oder Nervt schnell.... ich bin bein erste Gruppe ! Dieser war Hit # 5 in NL von dieser "Nederpop" Gruppe..... nur auf platz # 40 in NL top 100 im Frühling 1992 !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.