Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - Zuster

Cover The Scene - Zuster
CD-Single
Mercury 866 596-2
7" Single
Mercury 866 596-7 (nl)

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Thť Lau
Producer:Rick de Leeuw
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 8

Tracks

1992
CD-Single Mercury 866 596-2
1992
7" Single Mercury 866 596-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zuster
  3:30
2.Bevrediging
  4:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30ZusterMercury
866 596-2
Single
CD-Single
1992
Live5:55The SceneMercury
526 224-2
Album
CD
31/10/1994
3:41Rauw, hees, teder > Het beste vanPeer / Mercury
542 987-2
Album
CD
01/09/2000
3:41The Scene - The Universal Masters CollectionMercury
067 913-2
Album
CD
11/08/2003
3:25Het beste uit de komplete kleinkunstkollektieUniversal
9813647
Compilatie
CD
28/11/2003
»» alles tonen

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
****
gefälliger Dutch Rock – 4*…

Topbart
Member
****
1e single van het album "Open", prima nummer toen Nederlandstalige muziek nog leuk was
05/02/2006 15:26
SportyJohn
Staff
****
4. Hit in NL .... Thé Lau und Rick de Leeuw u.a. zusammen in die Gruppe The Scene hatte viel erfolg anfang 90er Jahren mit dieser "Nederpop Musik"..... Anfang 1992 war dieser song auf platz # 33 .... gut rocksong !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.