Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Tear It Down

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38AnimalBludgeon Riffola / Mercury
888 736-7
Single
7" Single
20/07/1987
3:38AnimalMercury
888 852-1
Single
12" Maxi
20/07/1987
3:39WomenMercury
7PP-235
Single
7" Single
25/08/1987
3:38AdrenalizePhonogram
510 978-2
Album
CD
31/03/1992
3:38Hysteria [Deluxe Edition]Mercury
06024 9843047
Album
CD
20/10/2006
»» alles tonen

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55 (Reviews: 11)

Acooper
Member
****
Assez moyen.

rocker4ever
Member
*****
Zum Schluss gehts nochmal ab, TEAR IT DOWN!!!

Sven84
Member
*****
Stark.

Southernman
Member
*****
Muy buena.

Dino-Canarias
Member
****
08/15......
28/04/2008 21:12
Blackbox!
Member
*****
Einfach super!
18/05/2007 22:46
Phil
Staff
****
Durchschnittlicher Def Leppard- Track
27/02/2007 21:40
Deinonychus
Member
***
Hier wird ausnahmsweise mal wieder gerockt, aber wie bei "Pesonal Property": dieser Song hätte eine viel schlankere Produktion benötigt, um gut zu klingen. Diese Kombination hier tut fast weh.
Laatst gewijzigd: 27/02/2007 22:46
11/10/2006 19:57
Werner
Member
*****
...und auch der letzte Song auf 'Adrenalize' bietet guten Rock...
28/09/2004 21:06
SportyJohn
Staff
*****
Very good rock song.....at the b-side of "Animal"....
16/01/2004
Rewer
Moderator
*****
...gut...
Laatst gewijzigd: 15/04/2006 22:18
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.