Login
België (Vlaanderen)

Andrea Bocelli & Marco Borsato - Because We Believe

Cover Andrea Bocelli & Marco Borsato - Because We Believe
CD-Single
Sugar 987 727-7

Charts

Binnenkomst:11/02/2006 (Positie 42)
Laatste week notering:01/07/2006 (Positie 44)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:932 (697 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 22
be  Piek: 4 / Weken: 21 (V)

Tracks

03/02/2006
CD-Single Sugar 987 727-7 (UMG) / EAN 0602498772775
Toon detailsAlles beluisteren
1.Because We Believe
  4:37
2.Andrea Bocelli - Because We Believe
  4:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37Because We BelieveSugar
987 727-7
Single
CD-Single
03/02/2006
4:36Hitzone 35Sony BMG
82876 806562
Compilatie
CD
31/03/2006
Live Symphonica in Rosso4:47Symphonica in rossoUniversal
171553806025
Album
CD
01/12/2006
Live Symphonica in Rosso4:47Symphonica in rossoUniversal
1713526 06025
Album
CD
01/12/2006
4:41Vivere - The Best Of [Dutch Edition]Universal
06025 1746792
Album
CD
19/10/2007
»» alles tonen

Andrea Bocelli   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Con te partirò17/02/1996122
Macchine da guerra01/06/1996362
Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Sarah Brightman & Andrea Bocelli)25/01/1997Tip: 6 
Un nuovo giorno29/01/2005Tip: 11 
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006421
Fall On Me (Andrea Bocelli & Matteo Bocelli)17/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bocelli02/12/1995166
Il mare calmo della sera09/12/1995238
Viaggio italiano16/11/1996316
Romanza01/02/1997232
Aria - The Opera Album04/04/1998514
Sogno03/04/1999418
Arie Sacre27/11/1999916
Verdi07/10/2000348
Cieli di Toscana27/10/20011214
Sentimento23/11/2002306
Andrea13/11/20042716
Amore04/03/2006234
Vivere - The Best Of03/11/20071224
Incanto15/11/20084210
My Christmas05/12/20091112
Concerto - One Night In Central Park26/11/20114910
Passione09/02/20131219
Love In Portofino02/11/20131046
Opera - The Ultimate Collection01/11/20141234
Cinema31/10/20151227
03/11/2018320
 

Marco Borsato   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dromen zijn bedrog19/11/1994121
Waarom nou jij21/01/1995421
Je hoeft niet naar huis vannacht26/08/19951911
Kom maar bij mij11/11/1995481
Ik leef niet meer voor jou24/02/1996179
De waarheid04/01/19972916
Wie19/04/1997365
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)26/07/1997Tip: 17 
Je zit op rozen29/11/1997Tip: 17 
De bestemming25/07/19981218
Het water / Speeltuin28/11/1998Tip: 15 
Binnen29/01/2000386
Lopen op het water (Marco en Sita)19/01/2002116
Zij18/05/20021214
Hart van een winnaar19/10/20022810
Afscheid nemen bestaat niet20/12/2003123
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004216
Laat me gaan09/10/2004294
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006421
Rood13/05/2006146
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)21/10/2006520
Wit licht10/05/200838
Stop de tijd30/08/200839
Dochters06/12/2008239
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)05/06/2010Tip: 15 
Waterkant30/10/2010501
Kerstmis25/12/2010Tip: 24 
Dichtbij22/01/2011Tip: 18 
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/2013Tip: 8 
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)16/11/2013302
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)07/12/2013110
Het beste wat ik ooit had15/03/2014Tip: 13 
Mooi24/10/2015462
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)12/03/2016Tip: 3 
Thuis07/10/2017Tip: 11 
Wat doe je met me10/02/2018Tip: 14 
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)01/06/201917
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marco01/04/1995725
Als geen ander21/10/1995915
De waarheid01/02/1997148
De bestemming22/08/1998135
Luid en duidelijk22/01/2000119
Onderweg09/03/20021184
Symphonica in rosso09/12/2006162
Marco Borsato - Box Set10/11/20072012
Wit licht27/09/2008140
Wit licht - Live21/03/2009320
Dromen durven delen27/11/2010147
Dromen durven delen - Live 3Dimensies29/10/20111415
#103/12/20112244
Duizend spiegels07/12/2013281
25 jaar Marco Borsato - De studio albums01/08/20151019
Evenwicht28/11/2015272
Thuis25/11/2017259
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 16)

Der_Nagel
Member
***
abgerundete 3.5 für dieses italienisch-holländische Duett…

Patrick7781
Member
***
Minder maar dat ligt niet aan Bocelli.

Topbart
Member
****
dankzij Marco kan Andrea zeggen dat hij ook met de singles 1x op 1 heeft gestaan!!!

naamloos
Member
*
Naar mijn mening 2 goede zangers, maar een verschrikkelijke plaat. Daarom 1 ster.

dries373
Member
******
GEWELDIG duet! Prachtig nummer

Southernman
Member
*****
Muy bella.

eddie4067
Member
*****
Zeer goede Plaat van deze 2 fantastische zangers..kippevel moment..valt weinig aan toe te voegen .. gewoon luisteren en genieten goed voor 5*

DeejayDave
Member
******
Hoogstaand duet tussen Bocelli en Borsato. Grandioos!

meikel731
Member
***
Och, nöö
03/06/2008 20:32
remember
Member
***
alleine besser,und auch da nicht überragend..
17/05/2008 22:14
Globi
Member
******
Gut.
16/05/2008 17:44
MUSICBOJ
Member
******
Hier ben ik écht fan van
30/03/2007 18:33
sanremo
Member
*****
3-sprachiges Duett
18/02/2006 11:55
SportyJohn
Staff
******
# 1 in NL........ Andrea im Englisch und Marco im Niederländisch !.... sehr schön..... ein richtig duet !
09/02/2006 18:11
Richard (NL)
Member
******
What a great song. New at #1 in The Dutch Charts (Nederlandse Top40) (11-02-2006).
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.