Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Bleu blanc rouge

Cover Petula Clark - Bleu blanc rouge
7" Single
AZ SG 423

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Paul De Senneville
Al Grant
Producer:Jean-Claude Vannier
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 39 / Weken: 6 (W)

Tracks

1973
7" Single AZ SG 423
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bleu blanc rouge
  
2.Il est temps
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Bleu blanc rougeAZ
SG 423
Single
7" Single
1973
Petula [1973]AZ
7N 45506
Album
LP
1973
2:44KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
2:46Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Ultor_De_Lacy
Member
******
klasse nummer - aber ist die version, die ICH kenne, wirklich aus 1973? und ist wirklich AL STEWART ein co-autor? das kann ich mir nun eher weniger vorstellen...

staetz
Musikdatenbank
****
Einen klassischen Chanson-Schlager, wie er zeitgenössisch auch auf Michèle Torr gepasst hätte, präsentiert Petula Clark mit der vorliegenden Hommage an die französischen Tricolore. Die Autorenschaft Paul de Sennevilles und Yves Dessca überrascht vor diesem Hintergrund wenig. Aufgrund der leider im schunkligen Ambiente ausbleibenden Steigerungsmomente belasse ich's bei einer grundsoliden 4. Nett!
12/09/2006 20:30
sanremo
Member
****
gut
11/02/2006 16:49
Uebi
Member
****
Nun ja, ich persönlich bin zwar froh, nicht in Frankreich geboren zu sein... (bei meinem Französisch!), aber offenbar gilt das nicht für Alle. Mit einem besseren Text vielleicht sogar eine 5.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.