Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - La dernière valse

Cover Petula Clark - La dernière valse
7" EP
Vogue EPL 8584

Nummer

Jaar:1967
Muziek/Tekst:Hubert Ithier
Les Reed
Barry Mason
Producer:Sonny Burke
Coverversie van:Engelbert Humperdinck - The Last Waltz
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 22 / Weken: 10 (W)

Tracks

1967
7" EP Vogue EPL 8584
Toon detailsAlles beluisteren
1.La dernière valse
  3:10
2.La lune
3:05
3.L'Île de France
  3:05
4.Absent pour raisons d'amour
2:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10La dernière valseVogue
EPL 8584
Single
7" EP
1967
Petula [1968]Vogue
CLD 721
Album
LP
1968
3:16ProfileVogue
6.24272 AL
Album
LP
1980
3:18L'essentiel - 20 succès inoubliablesAriane
amc 56.023
Album
CD
15/11/1999
3:15Anthologie vol. 5 (1966/1968)Anthology's
3055502
Album
CD
27/03/2000
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

meikel731
Member
*****
Schöne Version.

remember
Member
****
Siehe Version von Mireille Mathieu.

southpaw
Member
*****
Charmante Versuche in gallischer Sprache ... und der Titel ist sowieso über alle Zweifel erhaben.
24/10/2006 10:09
sanremo
Member
****
4+
11/02/2006 17:07
Uebi
Member
*****
Auch sie versuchte sich mal erfolgreich an dem Klassiker. Sogar auf Französisch ist der immer noch sehr gut. Kenne noch keine schlechte Version des Songs, da gebe ich auch hier gerne eine 5.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.