Login
België (Vlaanderen)

Booba - Pitbull

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Booba
Animalsons
Renaud
Producer:Booba
Animalsons
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Ouest SideTallac
0602498366165
Album
CD
13/02/2006
3:49Pantheon / Ouest SideBarclay
984 567-8
Album
CD
08/01/2007
3:48Planete Rap 2007 Volume 2EMI
3907212
Compilatie
CD
02/04/2007
3:51Rap Connection 2009 vol. 2Sony
88697551312
Compilatie
CD
27/07/2009

Booba   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
PGP02/02/2019Tip 
Arc-en-ciel25/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Futur08/12/2012743
D.U.C25/04/2015401
Nero nemesis12/12/20151271
Trône09/12/2017399
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
mit etwas Melancholie vorgetragene HipHop-Scheibe - in Ordnung - knappe 4*...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.