Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Burning Our Bed

Cover Alice Cooper - Burning Our Bed
CD-Single
Epic EPC 657691 2

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Steve West
Al Pitrelli
Bob Pfeifer
Producer:Peter Collins
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1991
CD-Single Epic EPC 657691 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Burning Our Bed
  4:34
2.School's Out (Live)
4:20
3.Love's A Loaded Gun (Live)
4:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:34Hey StoopidEpic
468416 2
Album
CD
01/07/1991
4:34Burning Our BedEpic
EPC 657691 2
Single
CD-Single
1991
4:34Feed My FrankensteinEpic
658092 6
Single
12" Picture Maxi
1991
4:34Feed My FrankensteinEpic
658092 7
Single
7" Single
1991
4:36Spark In The Dark: The Best OfCamden Deluxe
88697536532
Album
CD
15/06/2009
»» alles tonen

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

Besnik
Member
****
Mittelprächtige Single, gehört sicherlich nicht zu seinen besten!

Der_Nagel
Member
****
aufgerundete 3.5 für diese Rocknummer der frühen 90er…

Dino-Canarias
Member
****
Ruhige, nachdenkliche Ballade, gefällt durchaus noch, auch
wenn's jetzt nicht mehr allzuweit von einem Brian Adams
entfernt ist...

4 ++

fleet61
Member
****
... voll okay ...

nicevoice
Member
***
Ist ok. Fand' ich früher mal richtig gut, ergreift mich heutzutage nicht mehr wirklich.

klamar
Member
*****
... die Akustik-Gitarre ist zwar ungewohnt und der zuerst etwas folkige Style ... aber auch das kommt gut und dann wird's ja noch wie gewohnt ....

remember
Member
****
sehr bescheiden für Alice, eine knappe 4 nur.
03/04/2007 00:04
southpaw
Member
*****
The way I like Vincent Furnier :-) Take my matches.
18/01/2004 15:34
Rewer
Moderator
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.